19/10/07

Χαμηλό Βαρομετρικό

Καταιγίδες συχνές και με μεγάλο ύψος νερού πάνω από την ΕΣΣΠ με τον μπάρμπα Κώστα και την αντιοικολογική του πολιτική να είναι ο άμεσος υπεύθυνος για όλα αυτά.
Τι κατάφερε πάλι;
Μα να στείλει ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για το διασυλλογικό Νέων της ΕΣΣΠ ενώ το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.
Πρωτοτυπία απίθανη - απαράδεκτη ανήκουστη - και ο Θεματοφύλακας ΕΣΟ να έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο.
Αντιγράφω την απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα στο greekchess.com μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ.

ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Το ΔΣ της ΕΣΟ θα διοργανώνει όλα τα πρωταθλήματα βάσει προκηρύξεων που θα εκδίδονται δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες (συμπληρωματικές προκηρύξεις μέχρι και δύο ημέρες) πριν από την έναρξη των αγώνων. Στις προκηρύξεις αυτές θα αναφέρονται όλα τα τεχνικά θέματα των πρωταθλημάτων και ότι άλλο κρίνει σκόπιμο το ΔΣ. Οι προκηρύξεις, με την έκδοσή τους, θα αποτελούν μέρος του Κανονισμού Αγώνων και θα έχουν ισχύ μιας (1) αγωνιστικής περιόδου.
Επίσης:
6.1.9.β Οι προκηρύξεις των προκριματικών φάσεων που εκδίδονται από Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές πρέπει να είναι κατ’ αρχήν εναρμονισμένες με τις αντίστοιχες των τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων της ΕΣΟ ως προς το δικαίωμα συμμετοχής, χρόνου σκέψης και προκρίσεων. Οι προκηρύξεις αυτές κοινοποιούνται στην ΕΣΟ που αποφασίζει για την εγκυρότητά τους. Η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να εγκρίνει προκηρύξεις που δεν είναι εναρμονισμένες με τα παραπάνω για αντικειμενικούς λόγους.
Άρα κατ'αναλογία συνεπάγεται ότι η αλλαγή της προκήρυξης εν μέσω αγώνων είναι εκτός νομιμότητας, αν και έχει συμβεί στο παρελθόν να αλλάζουν οι όροι κατά τη διάρκεια τουρνουά αλλά με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων.

Οκ οκ.... μα τους ρώτησε όλους ο Μπάρμπα Κώστας.
Τους πήρε τηλ.
Μόνο που είχε χάσει την ατζέντα του και δεν θυμόταν τα νούμερα.
Έτσι έπαιρνε το κινητό του και αυτοαπαντούσε για λογαριασμό του προέδρου των Σωματείων της ΕΣΣΠ.

ΑΡΑΤΟΣ πρ.ΕΣΣΠ - Καλημέρα σας εδώ ΑΡΑΤ..εεε ο Πρόεδρος
Μπάρμπα Κώστας - Καλημέρα σας κύριε Πρόεδρε ...εεε συμφωνώ απόλυτα πριν με ρωτήσετε ( για να μην χρεώνει και πολλά τον λογαριασμό χιχιχιχιχιχι)
ΑΡΑΤΟΣ πρ.ΕΣΣΠ - Ευχαριστώ , πίστευα ότι θα με στηρίζατε.

Σε αυτόν τον φιλικό τόνο συμφώνησαν όλοι ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μπάρμπα Κώστα έπιασε η βροχή;
Άντε γιατί αν ξυπνήσουν στην ΕΣΟ θα πας σαν τον ΑΡΑΤΟ και εσύ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: